• Cheap Jmksport Jordan Outlet Blog
  • Alle artikelen
  • Merk Verhalen
  • Charity
  • Compendium
  • Events
  • Heat News
  • Stack TV
  • Cheap Jmksport Jordan Outlet presents: Minikingz for nike laver Attack

    nike laver Air Max Axis Gs EU 38 Black Black Black
    nike laver AIR MORE UPTEMPO CHICAGO 29.5cm

    "Attack is voor de rebel die toegewijd is aan zelfexpressie."

    nike laver Attack - het silhouet dat in de jaren 80 alle normen doorbrak en de uniformiteit van tennis in die tijd verstoorde is nu terug!

    Het silhouet, oorspronkelijk ontworpen voor tennislegende John McEnroe, werd in 1984 uitgebracht in twee verschillende kleurstellingen en is sindsdien niet opnieuw uitgebracht.

    Nadat Travis Scott en LeBron James de Attack in 2021 terug op straat brachten, is het nu tijd voor ons bij Cheap Jmksport Jordan Outlet om de comeback van de eerste nike laver Attack retro van het OG silhouet uit de jaren 80 te vieren.

    -> Naar de nike laver Attack bij Cheap Jmksport Jordan Outlet in de online shop

    We hebben ons ook tot doel gesteld om normen en vooral de uniformiteit van de mainstream lifestyle te doorbreken en hebben daarom een team gevormd met een speciale crew uit de UK en een stylist om samen individuele looks te creëren. Theresa Grossde extravagante styliste uit Berlijn, heeft zowel de vier leden van de Londense Minikingz en haarzelf geïnspireerd en vijf outfits gecreëerd die één ding in het bijzonder vertegenwoordigen: Stoutmoedigheid.

    MINIKINGZ
    nike laver AIR MORE UPTEMPO CHICAGO 29.5cm

    Bekend bij iedereen die gepassioneerd is door de Britse muziekscene, zijn de Minikingz bekend geworden buiten de landsgrenzen sinds hun album "ICONICY" uit 2022. In hun nummers slagen de vier leden erin BenjiFlow, Ragz Originale, Oscar #Wereldvrede en RXLLS Ze mixen verschillende genres en creëren nieuwe en individuele geluiden. Tijdens onze shoot viel het ook op hoe goed de vier creatieven, die samen zijn opgegroeid, met elkaar kunnen opschieten - verbonden door creativiteit en vriendschap.

    nike laver air force 1 max 98 tear peel away upper sportswear pack release date
    the Hurley x nike laver Free Run 3

    THERESA GROSS

    Al sinds ze een kind was Theresa al geïnteresseerd in mode en alles wat daarmee te maken heeft. Theresa komt oorspronkelijk uit Bremen, Duitsland. Ze combineert verschillende stijlen om looks te creëren die allesbehalve saai zijn! Laagjes, verschillende elementen en een volle tech maximalisme zorgen ervoor dat Theresa's looks uniek en tegelijkertijd moeiteloos zijn.

    Closer Look at the nike laver ACG Zoom Gaiadome GORE-TEX
    nike laver Dunk Low 'White Black Game Royal'

    nike laver AIR MORE UPTEMPO CHICAGO 29.5cm | nike laver AANDACHT

    Het silhouet dat in de jaren 80 zijn debuut maakte in de tennissport en sindsdien wordt beschouwd als de meest legendarische tennisschoen ooit, werd speciaal ontworpen voor speler John McEnroe en draagt daarom ook de naam "Mac Attack".
    Bijna 40 jaar na de release is het iconische model nu terug als retro en doet qua vorm en details niet onder voor de OG!

    Nadat eind juli de *Red Crush* colourway werd uitgebracht, levert nike laver nu de volgende colourway in wit/zwart, die ook is voorzien van een dambordontwerp op de tong en een rood nike laver logo.

    nike laver AIR JORDAN 1 Low Teal Green DC0774-131 w28.5cm91

    In onze editorial laten we je niet alleen zien hoe je de Attack perfect kunt combineren, maar ook exclusieve "Behind The Scenes" impressies van het speelse stylingproces. Scroll naar beneden en bekijk de rest!

    Vrijgave: 07.09. | 09:00 (CEST) via Asphaltgold.com

    -> naar de nike laver Attack bij Cheap Jmksport Jordan Outlet in de Onlineshop

    Летние кроссовки nike laver сетка
    nike laver Kyrie 6 Team New Orchid Nwob Authentic New
    The nike laver Air Max 90 Arrives In A Stunning Silver And Neon
    Tênis nike laver Mc Trainer Preto
    Nike-märkeslogga vid fållen
    nike laver WMNS Air Rift Multi 27cm
    nike laver Air Max Axis Gs EU 38 Black Black Black
    The nike laver Air Max 90 Arrives In A Stunning Silver And Neon