Premiéra Air Jordan 1 High '85 „Georgetown“, klasické single v ikonických farbách tímu „Hoyas“.

Premiéra Air Jordan 1 High '85 „Georgetown“, klasické single v ikonických farbách tímu „Hoyas“.

  • Jordan |
  • 05 / 07 / 2023

Air Jordan 1 , Eminem x Carhartt x Air Jordan 4 XXV. Air Jordan 7 Retro "Defining Moments" Petra Moora predstavil svetu samotný Michael Jordan, ktorý začal hrať v 'diabolských čižmách' v sezóne 1984/1985 . Niektorí z vás sa určite pýtajú, prečo pre nich taký nezvyčajný výraz, a tak sa ponáhľame s vysvetlením. Vráťme sa k tomu, keď Michael prvýkrát uvidel v centrále Nike červeno-čierny prototyp Air Jordan 1. Okomentoval ho: "V týchto topánkach nemôžem hrať, sú to farby diabla!" . Rob Strasser, vtedajší šéf marketingu Nike, odpovedal : "To budú vaše farby, pokiaľ nepresvedčíte vedenie Chicago Bulls, aby ich zmenilo na bielu a modrú v štýle Severnej Karolíny." Air Jordan Femmes Joggers5 Dynasties Basketball Shoes DD3044-700, tvorcom Air Jordan 1 je Peter Moore , no samotná topánka sa príliš nelíšila od ostatných basketbalových modelov Nike dostupných v tom čase na trhu ( Кросівки nike air jordan retro 1 high turbo green , Terminator, či Dunk ). Jeho tajomstvo však spočívalo v „čertovských“ farbách, ktoré, ako sa neskôr ukázalo, spôsobili veľký ošiaľ.

 

'The Devil's Boots' - peňažný trest za každý odohraný zápas.

 

Air Jordan 1 Hi ’85 GeorgetownNIKE AIR JORDAN 1 MID LAKERS sz 9

NIKE AIR JORDAN 1 MID LAKERS sz 9 |  

V 80. rokoch mala NBA dress code a celý tím musel mať počas hry rovnakú farbu topánok a ponožiek. Ak by niekto porušil toto ustanovenie v predpisoch, dostal by pokutu 1000 dolárov za prvý priestupok a 5000 dolárov za každý ďalší. Nike povedal, že ani marketingoví špecialisti nedokázali vymyslieť lepšiu reklamnú kampaň a navrhli MJovi, aby pokračoval v hraní v „diabolských“. Neskôr sa zákaz NBA pretavil do televíznej reklamy, kde vedľa Michaela hrali hlavnú úlohu jeho topánky. Voiceover oznamuje zákaz uvalený NBA, no zároveň oznamuje, že liga nemá právo zakazovať to isté nám, teda potenciálnym kupcom – od tej chvíle sa všetky oči upierali na AJ1. Treba tiež dodať , NIKE AIR JORDAN 1 MID LAKERS sz 9.

 

 

Sezóna 1985-86 bola tiež érou AJ1, ale nie taká šťastná. V treťom zápase proti Golden State Warriors vo dvojhre utrpel Michael zlomeninu ľavej PURPLE a vynechal ďalších 64 zápasov základnej časti. Vrátil sa až na konci hry, do hry sa uvádzal postupne a opatrne.

 

MJ poslednýkrát vo dvojhre.

 

Air Jordan 1 Hi ’85 Georgetown

 

V roku 1998 sa MJ rozhodol, že si jeden obliekol naposledy. Stalo sa to počas zápasu proti NY Knicks v Madison Square Garden, miesto, ktoré mal Michael obzvlášť rád. Po zápase v rozhovore s Ahmadom Rashadom priznal, že už to nie je tá istá topánka ako pred 14 rokmi a bolia ho v nej PURPLE. Napriek tejto nepríjemnosti ukončil stretnutie so ziskom 42 bodov, 8 doskokov, 6 asistencií, 3 ziskov a patrične sa rozlúčil s mestom a halou oslavovanou ako mekka basketbalu. Odvtedy sa línia topánok Jordan neustále vyvíja a my sme sa dostali do bodu, keď basketbalisti hrajú v 38. generácii topánok Air Jordan. Napriek tomu sú to pre mnohých práve tie, ktoré sú jednou z najdôležitejších siluet v histórii športovej obuvi všetkých čias.

 

Air Jordan 1 High '85 - verný originálu spred rokov.  

NIKE AIR JORDAN 1 MID LAKERS sz 9 |  

Air Jordan 1 Hi ’85 “Georgetown” BQ4422-400NIKE AIR JORDAN 1 MID LAKERS sz 9

 

Jedna z najnovších Navysí klasických tenisiek Air Jordan 1 High je v názve edícia '85. Toto označenie sa objavilo s vydaním osvieženého strihu AJ1, ktorý bol navrhnutý tak, aby sa ešte viac podobal originálu spred rokov. Prekvapivá pozornosť k spracovaniu, limitovaná edícia a najkvalitnejšie materiály sú len niektoré z vlastností, ktoré charakterizujú nový Air Jordan 1 High '85. To všetko urobilo tento model žiadaným medzi basketbalovými nadšencami, sneakerheadmi, zberateľmi a fanúšikmi pouličnej módy, vďaka čomu je veľmi populárny.

 

Uvedenie Air Jordan 1 Hi '85 “Georgetown” BQ4422-400   vo varšavskom obchode tenisiek.

 

Air Jordan 1 Hi ’85 “Georgetown” BQ4422-400

 

Jednou z najnovších Navysí tohto strihu sú nové Air Jordan 1 Hi '85 "Georgetown", ktorých premiéra sa blíži vo Compra su SVD il modello JORDAN SUPER PLAY SLIDE di . Napriek svojmu retro vzhľadu táto colorway nie je vernou kópiou originálu z roku 1985, ale prevzatá z inej, rovnako ikonickej siluety. Jeho farby odkazujú na predchodcu AJ1, teda Nike Terminator , presnejšie na edíciu zaradenú do kolekcie Nike „Be True To Your School“ a farby vo farbách Georgetown Hoyas – šampióna univerzitnej ligy NCAA z roku 1984, ktorú s hrdosťou reprezentovali Terminátori.

 

Air Jordan 1 Hi ’85 “Georgetown” BQ4422-400

 

Air Jordan 1 Hi ’85 “Georgetown” BQ4422-400

 

Fearless 1s Jordan Hoodies Air Jordan 1 Hi '85 "Georgetown" BQ4422-400 a prírodný materiál umocňuje pocit luxusu uzavretého v nadčasovej, športovej podobe spred rokov. Penový jazyk zdobený nylonom evokuje minulú éru, no zároveň poskytuje pohodlie pri používaní a voľnosť pohybu každý deň. Celok je osadený na klasickej podrážke so systémom Air cushioning, ako nás informuje aj štítok. Topánky sú navyše zabalené v červenej škatuľke s čiernym logom Nike a pripojenou visačkou bulletinu s klasickou fotografiou Jordana.

Nový Air Jordan 1 Hi '85 “Georgetown” BQ4422-400 Women S Air Jordan 1 Low Marina Blue Compra su SVD il modello JORDAN SUPER PLAY SLIDE di . Ak chcete zostať v obraze, sledujte naše sociálne siete.

Air Jordan 1 Hi ’85 “Georgetown” BQ4422-400

Hodnotenie: 0

Air Jordan 12 Brilliant Orange Releasing July 2023.

Landing at Jordan Brand retailers on August 9th 2014 for $170.

môže vás zaujímať: